Tarieven per januari 2024

  • Volwassenen                        € 65,-
  • Kinderen van 12 – 17 jaar  € 55,-
  • Kinderen van 0 – 11 jaar    € 45,-

Body Stress Release Spijkenisse is vrijgesteld van BTW.

Baby’s tot 1 jaar gratis in combinatie met een consult van één van de ouders.

Betalingsmogelijkheden:

Betaling gelijk na het consult, bij voorkeur via een betaalverzoek. Indien dit niet mogelijk is kunt u ook contant betalen of per bankoverschrijving.
U ontvangt na iedere afspraak een factuur via de mail.

Annuleren/ verhinderd zijn:

Bij verhindering kunt u tot 24 uur van tevoren uw afspraak telefonisch veranderen of annuleren. Bij later annuleren bent u de kosten voor het afgesproken consult ten alle tijden verschuldigd. Ook bij wanneer er sprake is van onverwachts ziek zijn of andere redenen van onmacht. (Houd u er tevens ook rekening mee dat bij het annuleren/verplaatsen van uw afspraak, er niet altijd op kort termijn een nieuwe afspraak is in te plannen.)

Body Stress Release Spijkenisse is aangesloten bij:

Behandelinformatie:

  • Behandeling: Lichaamsgerichte therapie
  • Prestatiecode: 24608 Body Stress Release

Body Stress Release is een behandelmethode die als doel heeft het lichaam te helpen bij het loslaten van vastgezette spierspanning die is ontstaan door lichamelijke, emotionele of mentale overbelasting. Bij Body Stress Release wordt er door middel van lichte handmatige impulsen spanning die vastzit in het lichaam, in de spieren, verwijderd. Dit vermindert zowel lichamelijke klachten als klachten die kunnen ontstaan door stress.

 

Vergoedingen zorgverzekeraars:

Alleen individuele en curatieve therapie (wat betekend genezend en kan verwijzen naar alle activiteiten die als het ware een genezende werking hebben) wordt vergoed en erkent door de beroepsorganisatie.

Een aantal verzekeringsmaatschappijen vergoedt (gedeeltelijk) de BSR-sessies. De tegemoetkoming komt altijd uit het aanvullende verzekeringspakket voor alternatieve therapie en gaat niet ten koste van het eigen risico of eventuele fysiotherapiebehandelingen.

Voor het jaar 2024 zijn onderstaande verzekeringen bekend die BSR (gedeeltelijk) bij BSR Spijkenisse vergoeden.

Menzis, PMA, Anderzorg, ONVZ, PNOzorg, VvAA, Zilveren Kruis, Avero Achmea, FBTO (alleen als de module Alternatief al aanstond), OZF en De Friesland.

Kijk op zorgwijzer.nl» of uw verzekering Body Stress Release vergoedt. Het is ten alle tijden uw eigen verantwoording om voorafgaande aan het starten van de behandelingen, te controleren of u in aanmerking komt voor een vergoeding. U dient het totale bedrag op de dag van behandeling aan BSR Spijkenisse te voldoen. Terugbetaling vind altijd achteraf plaats via uw zorgverzekering

Klachten zorgverlening BSR Spijkenisse:

Het kan voorkomen dat u als cliënt van onze praktijk een klacht heeft over de BSR-behandeling. Onze voorkeur gaat er naar uit dat u deze klacht rechtstreeks met ons bespreekt. Mocht u dat om welke reden dan ook niet prettig vinden, dan bieden wij u aan om gratis gebruik te maken van een onafhankelijke klachtenfunctionaris. Meer informatie over de klachtenfunctionaris»

Als CAT-therapeut val ik onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie www.gatgeschillen.nl