Tarieven & Vergoedingen:

Tarieven:

  • Volwassenen                        € 60,-
  • Kinderen van 12 – 17 jaar  € 50,-
  • Kinderen van 0 – 11 jaar    € 40,-

Body Stress Release Spijkenisse is vrijgesteld van BTW.

Baby’s tot 1 jaar gratis in combinatie met een consult van één van de ouders.

Betalingsmogelijkheden:

Betaling gelijk na het consult, bij voorkeur via een betaalverzoek. Indien dit niet mogelijk is kunt u ook contant betalen of per bankoverschrijving.
U ontvangt na iedere afspraak een factuur via de mail.

 

Annuleren/ verhinderd zijn:

Bij verhindering kunt u tot 24 uur van tevoren uw afspraak telefonisch veranderen of annuleren. Bij later annuleren bent u de kosten voor het afgesproken consult verschuldigd. (Houd u er tevens ook rekening mee dat bij het annuleren/verplaatsen van uw afspraak, er niet altijd op kort termijn een nieuwe afspraak is in te plannen.)

 

Vergoedingen zorgverzekeraars:

Een aantal verzekeringsmaatschappijen vergoedt (gedeeltelijk) de BSR-sessies. De tegemoetkoming komt altijd uit het aanvullende verzekeringspakket en gaat niet ten koste van het eigen risico of eventuele fysiotherapiebehandelingen. Kijk op zorgwijzer.nl» of uw verzekering Body Stress Release vergoedt.

Body Stress Release Spijkenisse is aangesloten bij:

 

 

 

Klachten zorgverlening BSR Spijkenisse:

Het kan voorkomen dat u als cliënt van onze praktijk een klacht heeft over de geboden zorg. Onze voorkeur gaat er naar uit dat u deze klacht rechtstreeks met ons bespreekt. Mocht u dat om welke reden dan ook niet prettig vinden, dan bieden wij u aan om gratis gebruik te maken van een onafhankelijke klachtenfunctionaris. Meer informatie over de klachtenfunctionaris»