Ervaringsverhalen

 

Nek- en schouderklachten:

I went to Jonna for my first consultation with stiff neck and shoulders. I was so impressed with her professionalism and caring of my wellbeing. She gently worked on these areas but found that my lower back was also very stiff. I went home so relaxed and content and could not wait to return a few days later for a second session and progressed with my treatment which I benefited from straight away. I can highly recommend Jonna and wish she lived closer to me!

Ik ging naar Jonna voor mijn eerste consult met stijve nek en schouders. Ik was zo onder de indruk van haar professionaliteit en zorg voor mijn welzijn. Ze werkte voorzichtig aan deze gebieden, maar ontdekte dat mijn onderrug ook erg stijf was. Ik ging zo ontspannen en tevreden naar huis en kon niet wachten om een paar dagen later terug te keren voor een tweede sessie en vorderde met mijn behandeling waar ik meteen baat bij had. Ik kan Jonna ten zeerste aanbevelen en wou dat ze dichter bij mij woonde!

Vrouw

Rug- en nekklachten:

Mijn ervaring met Body Stress Release is super positief.

In het begin was ik eerlijk gezegd toch een beetje sceptisch. Ik dacht dat het zweverig was totdat ik me erin ben gaan verdiepen (ik heb boeken en reviews van andere mensen gelezen en met andere mensen gepraat die ervaring hadden met de BSR). Ik ben dus uiteindelijk toch zelf naar de BSR gegaan voor o.a. mijn rug- en nekklachten. Om eerlijk te zijn, had ik er nog steeds geen vertrouwen in na de eerste behandeling, omdat ik niet 1 keer pijn ervaarde tijdens de sessie zelf.

Toen ik de volgende dag onder de douche stond bedacht ik me pas, dat ik pijnloos was opgestaan!  Ik voelde de rugpijn nog wel af en toe maar in veel mindere mate. Uiteindelijk verdwenen de klachten na de volgende behandelingen. Naderhand heb ik nooit meer zo erg last gehad van mijn rug.

Nu ga ik regelmatig  voor een Release voor een “soort onderhoud” voor mijn lichaam. Deze sessies ervaar ik dan ook als super relax, mijn hele lichaam en geest komen dan tot ontspanning. Kortom ik raad het iedereen aan….

Man, 37 jaar

uit Spijkenisse

Hernia, nachtelijke krampen & onrustige, verzuurde benen:

Mijn eerste ervaring met Body Stress Release heb ik opgedaan in 2019. Ik had een hernia in mijn rug en wilde hier zo snel mogelijk vanaf zonder operatie. Ik hoorde toen van “het los laten van spanning van de spieren”  middels een BSR-behandeling. Hoewel ik zeer sceptisch tegen alternatieve geneeskunst aankijk pak je op zo’n moment alles aan en i.c.m. fysiotherapie was ik binnen 6 weken weer in staat om te werken.

Doordat ik steeds meer last kreeg van nachtelijke krampen en onrustige, vooral verzuurde benen heb ik contact opgenomen met Jonna, de BSR-practitioner in Spijkenisse. Tijdens de 2e behandeling voelde ik mijn benen tintelen en ik kan u vertellen dat ik nu al veel minder last heb van bovengenoemde klachten. Ik ben benieuwd naar de resultaten na de 3e behandeling.

Jonna werkt vol passie met veel deskundigheid vanuit huis. Jonna kan goed luisteren, de pijnpunten weet zij perfect te benoemen en uiteindelijk te raken. Ik heb de releases als zeer ontspannen ervaren en kijk uit naar de volgende.

Man, 64 jaar

uit Spijkenisse

Rugklachten en géén energie:

Ik had nog nooit gehoord van BSR totdat Jonna mij hierover vertelde.
Het maakte mij toch wel erg nieuwsgierig en heb een afspraak gemaakt.

De intake was erg fijn, ze legde goed uit wat ik zou kunnen verwachten van de behandeling.

Blijf het apart vinden om niet op de tafel te hoeven klimmen zoals bij de fysio of masseur.
Mijn lijf is een soort van bouwpakket met allerlei klachten met vooral de rug en geen energie als hoofdregel.
Als je verwacht om even flink uit elkaar getrokken te worden, dat is het totaal dus niet.
Het zijn een soort van draai bewegingen die er door de kleren heen gemaakt worden.
Doet geen pijn en je gaat ook weg van het zal wel.

Die middag of andere dag ga je ineens dingen voelen in je lichaam, dat je denkt wat is dat dan. Dat is het loslaten traject.
Ik heb inmiddels een paar afspraken gehad, we zijn er nog niet maar al genoeg resultaat geboekt.

Vrouw, 41 jaar

uit Spijkenisse

RSI achtige klachten in mijn rechter hand, arm en schouder:

Ik ben bij Jonna gekomen met RSI achtige klachten in mijn rechter hand, arm en schouder.
Jonna legt goed uit wat ze gaat doen, hoe het werkt en wat je kunt verwachten.
Ze neemt de tijd om naar je te luisteren en je voelt dat je klachten serieus worden genomen.

Ik merkte vanaf de eerste behandeling dat het van alles deed in mijn lichaam en veel in gang zette.
Inmiddels gaat het een heel stuk beter en zijn de klachten grotendeels weg.  (na 8 release behandelingen)

Ik heb gemerkt dat het positief werkt om voldoende rust te nemen na de behandeling en zo het genezingsproces van je lichaam extra te ondersteunen.
Als de klachten straks in zijn geheel weg zijn zal ik terug blijven komen als onderhoud van mijn lichaam, omdat ik heb gemerkt dat we onbedoeld veel spanning vast zetten in ons lichaam en dit niet direct tot hinderende klachten hoeft te leiden, maar dit uiteindelijk wel zal gaan doen.

Vrouw, 38 jaar

uit Spijkenisse