Ervaringsverhalen

 

Alle onderstaande, gedeelde ervaringsverhalen zijn geschreven door cliënten zelf. Hoe fijn is het om te lezen hoe andere de BSR-behandeling ervaren?? Wil je zelf daarin bijdragen en jouw ervaring met BSR Spijkenisse delen, stuur dan jouw persoonlijk verhaal naar info@bsrspijkenisse.nl. Ik zal deze toevoegen op deze site en of de facebook pagina. Wil je wel graag je ervaring delen maar niet zelf schrijven, laat het me dan even weten. 

Meervoudige hernia (4!!) en teveel schade/artrose en forse SI-klachten:

Jonna, wat de artsen in het ziekenhuis in Nederland en in België niet konden, lukte jou wel met BSR. Na 7 maanden gestrekt liggen met een meervoudige hernia en teveel schade/artrose zei zelfs de beste neurochirurg van België dat ze mij niet konden opereren, laat staan van de pijn afhelpen. Met mijn lijst aan medicatie, die ik voortaan mag blijven slikken (kort en langwerkende morfine, amitriptyline, paracetamol, diazepam, tramadol, domperidon, etc.) ging ik met die mededeling weer naar huis.

Ik dacht dat kan niet waar zijn dat mijn leven hier stopt. Ik kreeg het advies om maar te gaan revalideren. Maar hoe dan, als ik geen 2 minuten kan lopen, staan, liggen of zitten? Gelukkig kwam het advies van iemand om naar Spijkenisse te gaan voor een BSR behandeling. Na 1 behandeling voelde ik al resultaat. Na de 2e behandeling, in de eerste week, liep ik al in de stad om te shoppen met mijn dochter en kon ik mijn zware medicatie (waar ik al aan verslaafd was) halveren.

Omdat je voorzichtig moet zijn met afbouwen van de medicatie duurt het wat langer, maar ik voel dat ik zelfs eigenlijk al kan stoppen met de medicatie. Het bloed stroomt weer door mijn lichaam waar voorheen de beknellingen zaten. Ik ben zo blij verrast en ontzettend dankbaar dat ik deze BSR behandeling heb ondergaan en nu weer alles pijnloos kan doen.

Ik zal ook iedereen aanraden al voor ze naar een arts gaan of een operatie moeten ondergaan voor wat dan ook, om eerst een BSR behandeling te ondergaan. Want het helpt echt zo goed, en dan ook voor alles. Het is geen zweverig iets, maar wel een pijnloze techniek, echt heel bijzonder. Nogmaals bedankt Jonna 🙂

Vrouw, 47 jaar

Schouder en nekklachten

Sinds half 2020 had ik heel veel last van mijn nek en schouder. Ik kon amper mijn hoofd draaien zonder pijn. Ik dacht dat mijn kussen of matras niet goed was. Ik had ten eerste het duurste kussen aangeschaft. Maar helaas werd de nek- en schouderpijn steeds erger .

Ik maakte een afspraak bij de fysio (en manuele therapeut). Na bijna 20 behandelingen, nog steeds geen verbetering. De pijn werd in de loop van de tijd alleen maar erger. Begin januari, na het aanraden van een aantal vrienden, ben ik naar een dry-needling behandeling gegaan. Na 6 behandelingen, had ik nog steeds heel veel last.

Ik voelde me wanhopig en gefrustreerd op dat moment vanwege de pijn en begon mijn hoop te verliezen dat ik nooit pijnvrij zal zijn. Toen ik op het punt was om het op te geven, heb ik willekeurig gegoogeld over alles wat te maken heeft met nek/ schouderpijn en ontdekte ik onverwachts informatie over BSR. Toen ik op de BSR site klikte, kwam ik Jonna’s praktijkadres tegen.

Ik was in het begin erg sceptisch over deze BSR behandelingen, aangezien ik alle vormen van fysiotherapie heb uitgeprobeerd. Maar Jonna is zo geduldig, lief en attent. Ze legt alles van tevoren uit. De eerste behandeling verliep fijn en kende geen last, ook al had ik nog niet veel verbetering gemerkt. Na de 2e behandeling, voelde ik koude rillingen in beide armen. En een paar dagen daarna had ik beetje last van hoofdpijn. Maar daarna merkte ik wel dat mijn nek- en schouderpijn minder was dan voor de behandeling.

Voor de 3e behandeling, voelde ik me al steeds beter. Ik kon zelfs mijn nek weer pijnloos naar links en rechts draaien. Na de 3e behandeling, hebben we ongeveer 3 weken pauze gehad. Hierin voelde ik me fitter worden en de pijn werd steeds minder (oftewel ik kan zeggen dat ik bijna pijnvrij was).

De behandeling zelf is zeer prettig . Jonna gebruikt subtiele druktechnieken. Het doet helemaal geen pijn en ik krijg geen onprettig gevoel. Vandaag heb ik mijn 4e behandeling gehad. Ik voel me steeds beter (sinds mijn 2e behandeling al eigenlijk!).

Het voelt voor mij als een wonder (magie 😊), dat slechts na 4 BSR behandelingen bij Jonna, ik geen pijn meer voel (en dit in 1 maand tijd).  Na 8 maanden lang nek- en schouderpijn, heb ik nu uiteindelijk een pijnloze nek en schouder en slaap ik nu zelfs ook beter.

De BSR behandeling is echt de moeite waard en ik raad dit echt aan iedereen aan. Ik kan Jonna niet genoeg bedanken voor dit. Wanneer je zulke pijn net zoals ik beleeft en geen fysiotherapeut je kan helpen, probeer dan eens de BSR behandeling…

Ik kan mijn blijheid en opluchting dat ik Jonna en haar BSR praktijk tegen ben gekomen niet in woorden uitdrukken.

Vrouw, 48 jaar

Schouder en nekklachten, hoofdpijn, vaak migraine en oorsuizen:

Afgelopen jaren heb ik veel met spanning in mijn lichaam rondgelopen veroorzaakt door stress. Hierdoor had ik altijd hoofdpijn, spanning in mijn hoofd en gezicht, mijn nek en schouders zaten erg vast en ik had regelmatig last van migraine. Na verloop van tijd kreeg ik ook last van oorsuizen. Ik heb van alles geprobeerd om de klachten te laten verminderen. Maar helaas niets hielp.
Na zoeken op internet kwam ik op de site van BSR terecht en ik herkende veel klachten die in de lijst beschreven stonden.

Ik wist niet zo goed wat ik moest verwachten van de behandeling maar ik dacht baadt het niet schaadt het niet. Ik moest iets doen om het oorsuizen te verminderen.
Bij het intake gesprek luisterde Jonna goed en ze benoemde zoveel punten die ik op dat moment ervaarde dat ik al blij was dat iemand mijn symptomen herkende en vertelde dat ze me verder kon helpen.

Ik ben nu zes behandelingen verder en ik ben zeer positief. Ik merk dat mijn spieren zich steeds meer gaan ontspannen. Ik was eigenlijk verbaasd dat mijn nekspieren zo ontspannen konden zijn, het was alsof mijn hoofd los zat. Dit heb ik al heel lang niet zo ervaren. Het oorsuizen en de migraine aanvallen zijn gestopt na twee weken, en ik heb bijna geen hoofdpijn meer.
Afgelopen week ben ik begonnen met een nieuwe baan wat de nodige spanning met zich mee brengt maar mijn lichaam kan zich snel herstellen, iets wat ik niet had gekund zonder de BSR behandelingen.

Ik voel me altijd op mijn gemak bij Jonna, ze geeft advies over wat ik kan doen zodat het herstel het beste verloopt. Ook verteld ze wat ik kan verwachten na de behandeling en wat ik dan het beste kan doen. En als ik vragen heb is ze gemakkelijk bereikbaar.

Vrouw, 44 jaar

Lage rugpijn, met uitstraling via bil/heup naar been/voet:

Al jaren tob ik met pijn, een dag geen pijn is haast niet indenken.

Na vele onderzoeken en therapieën geprobeerd te hebben, werd mij geadviseerd om een traject te gaan volgen bij Spine en Joint, een traject van 3 maanden 3x per week een dagdeel, om te leren omgaan met mijn pijn. Hoe dan?? ik had daar niet de kracht en energie voor om dit te ondernemen, dus schoof het van mij af en bleef lopen met de pijn, totdat een vriendin mij vertelde over Jonna en haar praktijk.

Zij zei, ik denk echt dat het iets voor jou is, dus ik heb de website van voor naar achter gelezen, filmpjes opgezocht over BSR, en uiteindelijk de knoop doorgehakt en een afspraak gemaakt.

De eerste behandeling was vreemd, zoiets had ik immers nog niet meegemaakt, eenmaal thuis reageerde mijn lichaam zeker, ik was ontzettend moe, had hoofdpijn en vreselijk koud. De behandelingen erna waren daarna ook bijzonder, ik had “klachten” die ik normaal nooit had, zo had ik het gevoel dat er een olifant op mijn bovenrug zat, maar Jonna stelde mij via een appje gerust dat ook dit erbij hoorde, en dat ook daar de spanning nu werd losgelaten.

Ik heb nu 5 x op de bank gelegen en het is heel wonderlijk, maar ik heb nagenoeg geen pijn meer, ik weet niet hoe je het doet, Jonna, maar ga zo door, ik ben een blij mens. Het is bijzonder dat de dagen zonder pijn nu weer gaan opvallen!!!

Bedankt Jonna, voor je hulp, je begeleiding en je magische handen.

Vrouw, 47 jaar

Langdurige pijnklachten, onderrug en knieën

Na veel over de BSR gehoord te hebben heb ik ‘de stoute schoenen aan getrokken’ en kontakt gezocht met Jonna.

Ik heb 2 versleten knieën, lage rugklachten (door cystes in wervelkanaal en vergroeiing onderste wervels) en andere klachten (slecht slapen, veel last van maagzuur, nekklachten en tintelingen linkerarm, allergieën, en rusteloze benen) die ik niet eens benoem maar tijdens het intake gesprek  wel naar voren komen omdat Jonna door vraagt.

Mijn eerste behandeling is verschrikkelijk pijnlijk, na afloop legt Jonna uit dat er zoveel spanning is, dat ze de punten amper kan aanraken. Daarom heeft ze een ‘baby-release’ toegepast.

De eerste 3 behandeling volgen snel op elkaar, en iedere keer is er minder pijn tijdens de behandeling en kan ik ook resultaat bespeuren. Zo kan ik inmiddels gewoon van schoenen wisselen, zonder pijn in de knieën te krijgen. Ook sta ik ’s morgens gemakkelijker op, en heb ik minder opstart pijn in knieën en rug. Ik wordt ’s nachts niet meer wakker door het maagzuur en de tintelingen in de linkerarm zijn helemaal verdwenen.

Wel heb ik gemerkt, dat het voor mij, belangrijk is om na de behandeling RUST te nemen, zodat mijn lichaam verder kan herstellen.

Ik word me door de behandelingen bij Jonna ook bewuster van mijn grenzen en door die te respecteren kan ik zelf ook een bijdrage leveren aan het herstelproces!Ik ervaar het als prettig, dat Jonna uitlegt wat ze doet, naar me luistert en mee denkt. Ik vind haar deskundig en gepassioneerd!Inmiddels ben ik 8 behandelingen verder, en heb 2 maanden geen behandelingen gehad. Ik prijs me gelukkig dat er geen terugslag is geweest.

In tegendeel: mijn belastbaarheid is veel groter geworden, ik wandel en fiets weer en ben overdag pijnvrij. (Versleten knieën moeten een keer vervangen worden) Binnenkort ga ik voor een onderhoudsbeurt omdat ik niet opnieuw in de situatie wil belanden waarin ik me bevond toen ik bij Jonna begon.

Vrouw, 64 jaar

Rug- en nekklachten:

Mijn ervaring met Body Stress Release is super positief.

In het begin was ik eerlijk gezegd toch een beetje sceptisch. Ik dacht dat het zweverig was totdat ik me erin ben gaan verdiepen (ik heb boeken en reviews van andere mensen gelezen en met andere mensen gepraat die ervaring hadden met de BSR). Ik ben dus uiteindelijk toch zelf naar de BSR gegaan voor o.a. mijn rug- en nekklachten. Om eerlijk te zijn, had ik er nog steeds geen vertrouwen in na de eerste behandeling, omdat ik niet 1 keer pijn ervaarde tijdens de sessie zelf.

Toen ik de volgende dag onder de douche stond bedacht ik me pas, dat ik pijnloos was opgestaan!  Ik voelde de rugpijn nog wel af en toe maar in veel mindere mate. Uiteindelijk verdwenen de klachten na de volgende behandelingen. Naderhand heb ik nooit meer zo erg last gehad van mijn rug.

Nu ga ik regelmatig  voor een Release voor een “soort onderhoud” voor mijn lichaam. Deze sessies ervaar ik dan ook als super relax, mijn hele lichaam en geest komen dan tot ontspanning. Kortom ik raad het iedereen aan….

Man, 37 jaar

RSI achtige klachten in mijn rechter hand, arm en schouder:

Ik ben bij Jonna gekomen met RSI achtige klachten in mijn rechter hand, arm en schouder.
Jonna legt goed uit wat ze gaat doen, hoe het werkt en wat je kunt verwachten.
Ze neemt de tijd om naar je te luisteren en je voelt dat je klachten serieus worden genomen.

Ik merkte vanaf de eerste behandeling dat het van alles deed in mijn lichaam en veel in gang zette.
Inmiddels gaat het een heel stuk beter en zijn de klachten grotendeels weg.  (na 8 release behandelingen)

Ik heb gemerkt dat het positief werkt om voldoende rust te nemen na de behandeling en zo het genezingsproces van je lichaam extra te ondersteunen.
Als de klachten straks in zijn geheel weg zijn zal ik terug blijven komen als onderhoud van mijn lichaam, omdat ik heb gemerkt dat we onbedoeld veel spanning vast zetten in ons lichaam en dit niet direct tot hinderende klachten hoeft te leiden, maar dit uiteindelijk wel zal gaan doen.

Vrouw, 38 jaar

Buikpijn – opgezette buik & hoofdpijn:

Al jaren liep ik rond met een opgezette buik en elke week wel hoofdpijn. Paracetamol begon ook steeds minder effectief te zijn en ik wilde niet elke week zwaardere pijnstillers hoeven te nemen. Tel daarbij op dat ik elke dag uiteindelijk met zo’n buikpijn zat, dat ik op het werk alleen maar kon zitten.

Ook verandering van voedsel hielp niet. Toen ik hoorde dat Jonna een BSR praktijk had, wilde ik dit zeker proberen. De wanhoop nabij…

Na 1 sessie merkte ik al verschil! Bizar! Mijn buik reageerde gelijk en vanaf toen nooit meer last gehad. Daar ben ik haar zo dankbaar voor. De hoofdpijnen hebben we samen kunnen achterhalen. Nu voel ik de hoofdpijn al in een vroeg stadium en kan ik daar eerder rekening mee houden zodat het niet erger wordt. Bij mij ontstaat het met name door spanning bij de rug/schouder wat dan doortrekt naar de nek wat leidt tot steeds op verschillende plekken hoofdpijn. De hoofdpijnen gingen al gauw van tweewekelijks naar om de week of met nóg langere tijd ertussen.

Inmiddels ben ik 7 keer geweest en voor mij is dit zeker dé oplossing.

Verder bespreekt Jonna uitvoerig hoe je lichaam in elkaar zit, wat opvallend is en vooral samen maak je het behandelplan. Bij haar voelde ik mij direct op mijn gemak. Dat ‘meiden onder elkaar’ gevoel. De behandelingen voelen voor mij ook nog eens als ontspannend.

Vrouw, 30 jaar

Whiplash en postcommotioneel syndroom (PCS), ofwel langdurige hersenschuddingsklachten:

Drie keer pas ben ik bij Jonna geweest voor BSR, maar wat een bijzondere ervaring! De ogenschijnlijk lichte en oppervlakkige aanrakingen hebben een groot effect in mijn lijf. Meteen op de bank, maar ook de dagen na de behandeling.

De belangrijkste klachten waarmee ik aan BSR begon zijn whiplash en PCS (postcommotioneel syndroom, oftewel langdurige hersenschuddingklachten, een vorm van hersenletsel). Maar daarnaast heb ik de laatste jaren ook steeds meer pijn in spieren en gewrichten en heb ik weinig energie.

Met een berg verwachtingen, maar ook met spanning, begon ik aan dit traject. Hoe reageer ik op de behandeling? Wat als het teveel overprikkelt en mijn klachten toenemen?

Dat laatste maakt ook dat ik een poosje heb getwijfeld. En ik moet zeggen, ik ervaar het ook als een intensief traject. Maar ook als iets wat mijn lichaam nodig heeft. Al tijdens de behandelingen voel ik van alles in mijn lijf gebeuren. Tintelingen, steekjes, vermoeidheid, maar ook komen soms ineens emoties boven. Het is een bijzondere gewaarwording dat dit gebeurt door die specifieke aanrakingen. Ik ervaar echt dat de spanning die in mijn lijf opgeslagen ligt naar boven komt.

De dagen na de eerste sessie ervaarde ik een pittige reactie: intense vermoeidheid, spierpijn, hoofdpijn maar ook inderdaad een gevoel van overprikkeling en toename van de PCS-klachten. Dat was best even spannend. Maar de tweede en derde keer was dit gelukkig al milder. En daarnaast ervaar ik ook al een kleine verlichting van pijnklachten. Misschien merk ik zelfs al een verbetering in mijn belastbaarheid op het gebied van de hersenschuddingklachten. Maar het is moeilijk om dat nu al met zekerheid te zeggen, omdat er ook zoveel andere factoren meespelen.

De sessies ervaar ik als ontspannen. Jonna is heel professioneel. Ze kan mijn ervaringen goed duiden en plaatsen in het kader van de sessies. Ze zorgt met haar aanwezigheid en houding voor een ontspannen sfeer en stemt haar behandeling voorzichtig af op wat ik ervaar en aankan. Niet teveel tegelijk, rustig opbouwend.

Al met al is het een heel positieve ervaring. En juist die reacties tijdens en na de sessies zijn voor mij het signaal dat ik met BSR doe wat mijn lichaam nodig heeft. Vaak komen klachten eerst wat duidelijker naar voren voordat er verlichting komt. Dat geeft mij juist het vertrouwen dat dit de juiste weg is. Ik ben heel benieuwd naar het vervolg. En tegen mijn lotgenoten met PCS en whiplash zou ik willen zeggen dat BSR echt het proberen waard is! Je gaat er uiteindelijk sowieso beter van in je vel zitten en ook dat werkt mee in het herstel van hersenletsel.

Vrouw, 42 jaar

Hernia, nachtelijke krampen & onrustige, verzuurde benen:

Mijn eerste ervaring met Body Stress Release heb ik opgedaan in 2019. Ik had een hernia in mijn rug en wilde hier zo snel mogelijk vanaf zonder operatie. Ik hoorde toen van “het los laten van spanning van de spieren”  middels een BSR-behandeling. Hoewel ik zeer sceptisch tegen alternatieve geneeskunst aankijk pak je op zo’n moment alles aan en i.c.m. fysiotherapie was ik binnen 6 weken weer in staat om te werken.

Doordat ik steeds meer last kreeg van nachtelijke krampen en onrustige, vooral verzuurde benen heb ik contact opgenomen met Jonna, de BSR-practitioner in Spijkenisse. Tijdens de 2e behandeling voelde ik mijn benen tintelen en ik kan u vertellen dat ik nu al veel minder last heb van bovengenoemde klachten. Ik ben benieuwd naar de resultaten na de 3e behandeling.

Jonna werkt vol passie met veel deskundigheid vanuit huis. Jonna kan goed luisteren, de pijnpunten weet zij perfect te benoemen en uiteindelijk te raken. Ik heb de releases als zeer ontspannen ervaren en kijk uit naar de volgende.

Man, 64 jaar

Heup-, nek & schouderklachten, verdoofd gevoel handen & tintelende voetzolen:

Na al ruim 2 jaar met diverse lichamelijke klachten te hebben gelopen en daarbij verschillende behandelingen te hebben geprobeerd, kwam ik op de website van Jonna.
Onder het mom van; baat het niet, schaadt het niet, heb ik een afspraak gemaakt.
Na een prettige intake en relaxte eerste behandeling merkte ik nog niet veel. Pas na een aantal behandelingen begon ik te merken dat mijn lichamelijke klachten langzaam afnamen en ik over het algemeen meer rust ervaarde, ondanks er toch zat stressvolle gebeurtenissen hebben plaatsgevonden.
Ik vind het bijzonder te merken dat er zoveel spanning in je lichaam vast kan zitten en dat dit zoveel klachten kan veroorzaken. Ik blijf preventief afspraken maken zodat de spanning niet weer zo op kan bouwen.
Jonna, bedankt voor je fijne consult en luisterend oor. Ik snap nog steeds niet wat je precies doet, maar het helpt me enorm!
Vrouw, 38 jaar

Rugklachten en géén energie:

Ik had nog nooit gehoord van BSR totdat Jonna mij hierover vertelde.
Het maakte mij toch wel erg nieuwsgierig en heb een afspraak gemaakt.

De intake was erg fijn, ze legde goed uit wat ik zou kunnen verwachten van de behandeling.

Blijf het apart vinden om niet op de tafel te hoeven klimmen zoals bij de fysio of masseur.
Mijn lijf is een soort van bouwpakket met allerlei klachten met vooral de rug en geen energie als hoofdregel.
Als je verwacht om even flink uit elkaar getrokken te worden, dat is het totaal dus niet.
Het zijn een soort van draai bewegingen die er door de kleren heen gemaakt worden.
Doet geen pijn en je gaat ook weg van het zal wel.

Die middag of andere dag ga je ineens dingen voelen in je lichaam, dat je denkt wat is dat dan. Dat is het loslaten traject.
Ik heb inmiddels een paar afspraken gehad, we zijn er nog niet maar al genoeg resultaat geboekt.

Vrouw, 41 jaar

Fybromyalgie:

Radeloos door de pijn van op dat moment in mijn spieren, in mijn nek en schouders, die regelmatig onder spanning staan, ben ik gaan Googlen op internet naar spierspanning. Hier kwam gelijk BSR tevoorschijn. Nog nooit van gehoord maar ik ben toen gaan lezen op de site. Alles klonk zeer aannemelijk en ik sta zeker positief tegenover alternatieve geneeskunde en heb direct Jonna gebeld. Ik wilde dit wel een keer ervaren en kon gelukkig gelijk terecht.

Vooraf natuurlijk al mijn klachten vermeld die we tijdens de intake hebben besproken. Verwonderd keek ik steeds naar de bank waar ik voor de behandeling op moest (die staat namelijk in eerste instantie recht omhoog)  De behandeling op zich is een hele aparte ervaring vooral dat voetenwerk wat ze tussendoor doet om te zien waar de meeste spanning is voor zover ik heb begrepen.

Na de eerste behandeling voelde mijn rug ijskoud aan. Ik heb inmiddels 4 behandelingen gehad en het haalt zeer zeker de scherpe randjes van de pijn af. Inmiddels heeft mijn dochter die ook spanning heeft in haar spieren 2 behandelingen gehad en ook zij geeft aan wat verbetering te voelen. We gaan zeker hiermee door en geloof me mijn dochter is zeer sceptisch met zulk soort behandelingen.

Jonna is een zeer enthousiaste en leuke BSR behandelaar die passie voor haar werkt uitstraalt.

Vrouw, 49 jaar

Vastzittende rug, hoofdpijn en knakkende, vaak pijnlijke knieën:

Ik ben zelf werkzaam in de zorg en was nogal kritisch en had bedenkingen en veel vragen voordat ik met de behandeling begon. Vreemde ervaring dat er alleen op drukpunten gewerkt word. Niet te vergelijken met een massage of andere therapeut voor mij.

Ik kwam met klachten van geregeld een vastzittende rug, hoofdpijn en knakkende, vaak pijnlijke knieën.
Na de eerste avondsessies geregeld onrustig geslapen, maar al vrij snel ruimte in de rug en nek om weer vrij te kunnen bewegen! Heerlijk!

De hoofdpijn is er af en toe nog, maar wel minder aanwezig en die knietjes van mij voelen lekkerder, maar de knakken zijn nog niet over. Had ik ook niet verwacht, maar wel blij dat het minder pijn doet nu. (na 4 behandelingen)

Wel of niet doen is en blijft de vraag, niet geschoten is zeker mis dus ik zou zeggen: bel, mail of app en maak een afspraak en oordeel zelf.

Man, 43 jaar

Lage rugklachten, tintelingen in armen/handen, benen/voeten, weinig energie:

Jonna is een fijne persoonlijkhied die veel tijd en aandacht aan je besteddt. Ze legt goed uit waar je klachten vandaan kunnen en komen en wat zij er aan kan doen. ik ben nu 7 keer geweest en de behandelingen zijn erg prettig. Je wordt heel ontspannen door de releases. De tintelingen zijn helaas nog niet verdwenen, maar mijn lage rugpijn wel!

Ik blijf eens per maand komen, alleen al om het ontspannen gevoel wat BSR geeft na een behandeling. Hopelijk verdwijnen de tintelingen uiteindelijk ook en wort mijn energiepeil ook beter.

Vrouw, 47 jaar

Blaaspijnsyndroom, fibromyalgie en artrose:

Een vriendin had over BSR gelezen en was in Rotterdam met de behandeling gestart. Ze zei dat dit misschien ook iets voor mij zou kunnen zijn en zo kwam ik bij Jonna in Spijkenisse terecht. Corona tijd dus geen hand bij onze eerste ontmoeting maar een vriendelijke lach, een warme ontvangst en goede uitleg over de behandeling.

Ik heb verschillende klachten als blaaspijnsyndroom, Fibromyalgie en artrose. Na de behandeling ben ik moe en voelt alles pijnlijker dan daarvoor. Dat blijkt een normale reactie te zijn zoals Jonna ook al zei. Ik herstel wel steeds sneller na de behandeling. Er gebeurd wat in mijn lichaam, eerst protest, dan verbetering.

Ik heb nu 8 behandelingen gehad. 

Als ik bij Jonna op de bank lig kijk ik in een mandje met stenen op een ervan staat Hope. Daar hou ik mij aan vast.

Vrouw, 61 jaar

Nek- en schouderklachten:

I went to Jonna for my first consultation with stiff neck and shoulders. I was so impressed with her professionalism and caring of my wellbeing. She gently worked on these areas but found that my lower back was also very stiff. I went home so relaxed and content and could not wait to return a few days later for a second session and progressed with my treatment which I benefited from straight away. I can highly recommend Jonna and wish she lived closer to me!

Ik ging naar Jonna voor mijn eerste consult met stijve nek en schouders. Ik was zo onder de indruk van haar professionaliteit en zorg voor mijn welzijn. Ze werkte voorzichtig aan deze gebieden, maar ontdekte dat mijn onderrug ook erg stijf was. Ik ging zo ontspannen en tevreden naar huis en kon niet wachten om een paar dagen later terug te keren voor een tweede sessie en vorderde met mijn behandeling waar ik meteen baat bij had. Ik kan Jonna ten zeerste aanbevelen en wou dat ze dichter bij mij woonde!

Vrouw 50+