Even voorstellen: 

Mijn naam is Jonna Randsdorp, geboren in 1984 in Hasselt (NL). In mijn leven ben ik een aantal keer verhuisd en uiteindelijk ben ik in Spijkenisse terecht gekomen. Ik ben de middelste uit een gezin van drie meiden. Praktijkscholen bleken het beste bij mij te passen. Op mijn 16e leerde ik mijn man kennen en startte ik een weekendbaantje bij Marskramer. Dit groeide in een aantal jaar uit tot een baan als filiaalmanager.

Ik trouwde in 2007 en na mijn huwelijksreis merkte ik dat het helemaal mis ging met mezelf. Na een lastige periode nam ik vrij plotseling ontslag en vond ik een klein baantje achter de schermen in een apotheek. Samen kregen we in 2010 en 2012 twee fijne jongens. Waar ik bewust fulltime voor zorgde.

Eind 2015 ging het weer niet goed met me, waarna ik in 2016 zelf startte met de behandeling van Body Stress Release. Ik knapte onwijs goed op en leerde anders naar mezelf en mijn leven kijken. Tijdens mijn eigen herstelproces groeide het verlangen om zelf practitioner te worden.