Locatie:

De praktijk is gevestigd in een bedrijvenpand, op het bedrijventerrein ‘de Halfweg’.  Het gebouw ligt achter het Carlton Oasis Hotel en aan de andere kant van de weg ligt de Praxis. Het adres is:

Curieweg 5, 3208 KJ, Spijkenisse

Komt u met de auto? Aan zowel de voor- als rechterzijkant van het gebouw zijn specifieke parkeerplaatsen die bij het pand horen. U kunt hier gebruik van maken. Er staan bordjes met Curieweg 5 aangegeven op de parkeerplaats.

Komt u met bus 87? Dan kunt u uitstappen op de Sportlaan, er is een halte tegenover de woonboulevard. Aan de kant van de Burger King en KFC. U loopt richting de kruising met stoplichten. Achter de kruising kunt u het Carlton Oasis hotel al zien liggen. Daar loopt u langs tot u de eerste weg linksaf kunt slaan. In het pand dat u na het hotel ziet, kunt u op de begane grond de Multi Copy zien. In dit pand moet u zijn. Aan de voorkant op de begane grond ziet u de bedrijven Industrie Recruiters en Omwerven.

Komt u met bus 87, 104, 115, 403 of 404? Dan kunt u ook uitstappen op halte Halfweg 2 op de groene Kruisweg. Vanaf de halte ziet u ook het Carlton Oasis hotel al liggen, volgt u de beschrijving zoals hierboven bij bus 87 is beschreven. In de plattegrond ziet u de bushaltes aan gegeven met een oranje stip.

Komt u per fiets?? Deze kunt u deze op de daarvoor bestemde locatie voor het pand plaatsen.

Waar moet u heen?

Bij binnenkomst door de schuifdeuren, ziet u voor u een rechte trap. Als u deze oploopt, ziet u aan de linkerkant toiletten waar u gebruik van kunt maken. Tegenover de trap is een deur waar u doorheen kunt. U komt dan in een hal met een picknicktafel en links daarvan staan 2 fauteuils. U kunt hier plaatsnemen en wachten wanneer u vroeger bent dan de afgesproken tijd. Mocht u iemand hebben die u brengt, dan kan ook deze persoon in deze ruimte wachten als u behandeld wordt.

De praktijkruimte is gelegen op de 1e verdieping en is alleen bereikbaar per trap. Het een rookvrije locatie. Gelieve niet direct voor het pand te roken en/of uw sigaretten daar achter te laten. Tijdens de behandeling wil ik u ook verzoeken de telefoon zonder geluid te hebben staan.