Mijn weg naar practitioner:

Vanaf de eerste behandeling die ik kreeg, was ik geïnteresseerd in wat mijn practitioner aan het doen was. Hoe kon deze zachte manier van drukken mij nou helpen? Vertrouwen dat had ik zeker! Maar ik begreep in het begin nog niet precies hoe het functioneerde.

Door de uitleg tijdens de consulten en het lezen van een boek over Body Stress Release kreeg ik al snel inzichten. Het kriebelde al vanaf het begin. Dus al vrij snel had ik opgezocht hoe het met de opleiding zat.

Bij het lezen van de toelatingseisen dacht ik maar 1 ding: Hier voldoe ik totaal niet aan. Ik moest dus eerst aan de slag om mijzelf te kunnen aanmelden voor de opleiding. Dit deed ik. Na het behalen van de opleiding medische basiskennis en het ophalen van mijn Engelstalige spreekvaardigheid was het zover.

14 april 2019 mocht ik mijn sollicitatie mondeling komen toelichten en 25 april 2019 kwam het mailtje dat ik was toegelaten tot de opleiding. Ik had er al 2 jaar keihard voor gewerkt en toch was het zo onwerkelijk. I DID IT! Het was me gelukt om door de toch wel strenge selectie heen te komen!

Los van het verhelpen van mijn vele lichamelijke klachten, bracht BSR me ook tot het inzicht dat ik te weinig voor mezelf leefde. Nu wil ik heel graag alle mensen, die met hetzelfde gevoel lopen van niet meer weten hoe je de dag moet doorkomen, kunnen helpen. Er kunnen zijn voor diegene die het gevoel hebben dat hun lijf hen teleurstelt op alle vlakken. Mensen die de hoop hebben opgegeven dat het nog goed komt, helpen om te resetten. Het zelf herstellend vermogen middels BSR activeren zodat je weer net zoveel vertrouwen in jezelf en je lichaam krijgt. Want ik heb ervaren dat het kan en dat gun ik iedereen!